FAQ

A continuació es mostren una sèrie de preguntes freqüents orientades a resoldre els dubtes més comuns entre les persones interessades en participar al draft d’e-sports.

Què és un draft?

Es tracta d’una competició on els jugadors amb més habilitat son seleccionats per conformar un equip. En aquest cas per convertir-se en el representant dels e-sports de la Federació Andorrana de Futbol.

On se celebra el draft?

A l’edifici cobert de les instal·lacions situades a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella a partir del 12 de maig a les 17:00 i fins al 14 del mateix mes a les 18:00 hores.

Com m’he d’inscriure?

La inscripció es fa per internet a través dels formularis habilitats a tal efecte.

Un cop inscrit, com m’identifico com a participant del draft?

Tots els participants inscrits al draft hauran de passar un procés d’identificació i registre a l’entrada del recinte, on signaran el full de participació. En el cas dels menors d’edat ho hauran de fer de manera conjunta amb el pare, mare o tutor legal.

Els tornejos tenen premi?

A més de poder formar part de la secció d’e-sports de la Federació Andorrana, s’oferiran premis en forma de material tecnològic als participants.

És un esdeveniment gratuït?

Es tracta d’un esdeveniment en el qual no és necessària l’adquisició d’entrada, només cal la realització d’una inscripció prèvia a les competicions. Aquestes podran ser online o bé el mateix dia al punt d’informació.

Hi ha límit d’edat per participar?

Els tornejos estan oberts a tot tipus de públic. Només en cas de ser menor d’edat, serà necessària l’autorització del tutor legal per a poder participar.

Puc col·laborar a l’esdeveniment?

No dubtis en enviar un correu a e-sports@faf.ad amb les teves dades per formar part de l’equip de voluntaris que formaran part de l’esdeveniment.